Σχετικά με την ICAP CRIF

 

Η ICAP CRIF (πρώην όμιλος εταιρειών ICAP A.E.), με μια πετυχημένη διαδρομή 59 χρόνων και παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία Βουλγαρία και Κύπρο, είναι ο κορυφαίος Όμιλος Εταιρειών στην αγορά Λύσεων Πιστωτικού Κινδύνου και Επιχειρηματικής Πληροφόρησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Από τον Δεκεμβριο του 2021, η ICAP A.E. ενσωματώθηκε πλήρως στην CRIF, έναν πολύ πετυχημένο παγκόσμιο Οργανισμό. Αποτελεί, μια σημαντική περιφερειακή μονάδα του Ομίλου CRIF και λειτουργεί ως ενιαία οντότητα, υπό μία κοινή Διοικητική Ομάδα.

 

Παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, που ομαδοποιούνται σε 5 κατηγορίες: Business Information & Credit Risk Solutions, Ratings & Analytics Services, Marketing & Sales Solutions, Technology Solutions & Advanced Analytics και Consulting Services.

Η ICAP CRIF A.E. (πρώην ICAP A.E.) είναι η μοναδική Εταιρεία στην Ελλάδα, που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ECAI) και από την European Securities and Markets Authority (ESMA) ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency).

 

 

Σχετικά με την CRIF

 

Mε 6.500 Επαγγελματίες σε 45 Χώρες σε 4 Ηπείρους και 608 εκατ. € Έσοδα, το 2021, η CRIF (www.crif.com) είναι μια παγκόσμιας εμβέλειας Εταιρεία, που ειδικεύεται σε Συστήματα Credit and Business Information, Analytics, Outsourcing και Υπηρεσίες Processing, καθώς και σε προηγμένες Ψηφιακές Λύσεις για Credit και Open Banking.

 

Η CRIF συνδυάζει την ευφυΐα των Ανθρώπων της, τις προηγμένες Τεχνολογίες της και τις Ψηφιακές της Καινοτομίες, για να προσφέρει λύσεις υψηλής αξίας στους παγκόσμιους πελάτες της, που είναι πάνω από 10.500 Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί, 600 Ασφαλιστικές Εταιρείες, 82.000 Επιχειρήσεις και 1.000.000 Καταναλωτές.

 

Η CRIF περιλαμβάνεται στον IDC FinTech Ranking Top 100, ως μια εκ των κορυφαίων παγκόσμιων παρόχων Τεχνολογικών Λύσεων στον Χρηματοπιστωτικό Κλάδο και από το 2019 ολοκλήρωσε την αναγνώρισή της ως Account Information Service Provider (AISP) σε 31 Ευρωπαϊκές χώρες.